2012

HET IDEE IS GEBOREN TIJDENS DE INVOER VAN VERF VAN VENEZUELA NAAR CURACAO …
Waarom het water in de verf vervoeren, die tot 60% van het totale volume bedekt? Is het mogelijk om op dit moment water toe te voegen als u verf nodig hebt?

2015

JA, HET IS MOGELIJK!
RAW Paints heeft een formule ontwikkeld met een minimum aan ingrediënten om hoogwaardige verf te produceren
maken. De toevoeging van stabilisatoren / conserveringsmiddelen is niet nodig: het is poeder!

2016

POEDER? MAAR HOE KRIJG IK VERF?
Om de gewenste hoeveelheid verf aan te maken, voegt u leidingwater of PLUS toe aan de gewogen hoeveelheid poeder en mengt u deze vervolgens in verf.

2017

GEWENSTE HOEVEELHEID?
U kunt de gewenste hoeveelheid verf maken door het verfpoeder te mengen met water of PLUS in een emmer of water toevoegen aan de speciale zak met het gewogen verfpoeder voor het aantal m2 op de zak (10 of 20 m2).

Heb je je ooit afgevraagd waarom …?

Waarom zitten er oplosmiddelen in verf?
Waarom zitten biociden in de verf?
Waarom vervoeren we water in een blik verf (60% van de inhoud)?
Wat gebeurt er met de halfvolle verfblikken en blikjes met verfresten in onze garages?
Waarom kan er geen water worden toegevoegd op het moment dat het daadwerkelijk wordt geverfd?

 

RAW Paints

Deze vragen werden het startpunt voor het opzetten van het bedrijf RAW Paints. In de loop van twee jaar werd een formule ontwikkeld van poeder, die met de toevoeging van water een kwaliteitsverf voor muren oplevert. Kwaliteit die wordt weerspiegeld op de muur en die zichzelf niet hoeft te bewijzen in een verfblik. RAW Paints heeft verschillende formules ontwikkeld voor alle soorten muren, zowel binnen als buiten.

Achter dit bedrijf schuilt onder andere de kracht van Willemijn Wortelboer. Ze is idealistisch. Ze wil dat mensen op de hoogte zijn van alledaagse producten en er het beste van maken. Om dit bewustzijn te creëren, heeft ze schilderijen laten maken in haar woonomgeving, waar zij en haar partner op de ladder stonden om te schilderen, anderen bekend maakten met RAW Paints en het fenomeen verfpoeder en verf.
Samen met de positieve resultaten van het onderzoek uitgevoerd door TNO / TUV Rheinland; een Klasse 1-verf op hechting en UV-bestendigheid, ze heeft een langetermijnvisie met RAW Paints: ze wil een wit huis verkopen in plaats van alleen verf. Dit geeft aan dat RAW Paints staat voor duurzaamheid en service. RAW Paints werkt met ervaren, toegewijde schilders en samen geven ze de garantie dat iemand een wit huis zal houden.

Ons verfpoeder is gemaakt van minerale grondstoffen

  • Op mineralen gebaseerde producten geleverd in poedervorm
  • Elk product heeft een zeer duurzame beschermende coating die na verloop van tijd uithardt tot een zachte, subtiel ogende afwerking.
  • Hoge UV-bestendigheid
  • Gemaakt met organische pigmenten (op basis van steen en aarde) voor maximale kleurechtheid.
  • Laat muren ‘ademen’
  • Er wordt geen filter gevormd; het bladdert niet
  • Oplosmiddelvrij
  • Geurloos, VOS-vrij en niet-ontvlambaar